Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Bekijk hier samengevat hoe Ajax wint van Basaksehir

Ajax speelde een oefenwedstrijd met twee gezichten. Dat klinkt als zwart en wit of goed en slecht, maar het ligt toch echt iets genuanceerder dan dat. Al is het maar omdat er tijdens de rust tien keer werd gewisseld. Ondanks al die wissels bleef Ajax tegen Basaksehir aan de goede kant van de score en won het met 2-1!

14 juli 2019 - 22:38

We weten dat een voorbereiding niet alles zegt. Denk maar terug aan de teleurstellende uitslagen, zelfs tegen amateurs, in de zomer onder Peter Bosz en ook vorig seizoen onder leiding van Erik ten Hag liep het niet florissant. En toch gingen we twee keer en prachtig seizoen tegemoet.

Kortom, garanties kunnen we niet bieden ondanks de oefenzege van Ajax op de nummer twee van Turkije. Maar we zien de Ajacieden liever winnen van een club als Basaksehir dan ten onder gaan. En het was fijn om te zien hoe fris en fruitig er in de eerste helft werd gevoetbald.

Ook dat zegt natuurlijk niet alles, maar wij zagen toch echt een Dusan Tadic die alweer on fire was. Weet je wat? Kijk zelf gewoon mee! Er is inmiddels een samenvatting beschikbaar en zo kunnen we de boel eens goed inschatten op basis van eigen waarnemingen.

Wie besluit om de samenvatting te checken, zal een verschil opmerken tussen de eerste en de tweede helft. Dat kan gewoon echt niet anders. Al was het maar omdat na rust de B-garnituur aantrad – inclusief Lasse Schone overigens – want zo moeten we het toch wel noemen.

Kortom, het is nog vroeg dag, maar als het Ajax lukt om de lijn van de eerste helft door te trekken, kunnen we niet wachten tot het nieuwe seizoen begint. Kijk zelf maar!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >