Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Bekijk hier de tofste vakantieplaten met een Ajaxtintje!

Wij vroegen alweer een tijdje geleden om toffe vakantiefoto's met een Ajaxtintje. Nou, dat hebben we geweten! Er zijn foto's uit alle windstreken naar ons gemaild en we hebben flink ons best moeten doen om tot een selectie te komen, want er waren volop gegadigden. De winnende inzending staat hieronder afgebeeld!

16 juli 2019 - 16:27
knijpstra_malediven

De winnende foto werd ingestuurd door Jessica, die op de mooiste plek ter wereld het kampioenschap van Ajax kon vieren. Ajax deed pak schaal terwijl Jessica op de Malediven bivakkeerde. En de Malediven zijn fotogeniek, zoals je kunt zien.

Terwijl de Ajacieden op het Museumplein werden gehuldigd, nam Jessica haar vlag mee het water in en werd er een prijswinnende foto gemaakt. Deze plaat is zeker een nieuw uitshirt waard! Het is echter veel te leuk om niets te doen met de overige inzendingen, dus hebben we een fotoverslagje gemaakt.

Wij vonden het leuk om alle ingestuurde foto's te bekijken en hopelijk geldt hetzelfde voor jullie. Wie weet schrijven we in de toekomst vaker fotowedstrijden uit, dus zorg ervoor dat je die ene leuke plaat bij de hand houdt en zeker niet verwijdert van je telefoon of harde schijf.

Check hieronder vakantiefoto's met een Ajaxtintje van over de wereld!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >