Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ballenjongens/-meisjes en vlagwapperaars gezocht voor JC-schaal!

We trappen seizoen 2019/2020 goed af door flink wat leden van Ajax Jonge Schare blij te maken. Zo zoeken we ballenjongens en -meisjes voor het oefenpotje tegen Panathinaikos, maar voor het echte werk hebben we ook een prijsvraag. We speuren naar vier ballenjongens of – meisjes en acht vlagwapperaars bij de strijd om de Johan Cruijffschaal.

11 juli 2019 - 16:53
balwapjcscar

Ajax treedt zaterdag 27 juli (aftrap 18.00 uur) als winnaar van de dubbel aan tegen nummer twee PSV in de strijd om de Johan Cruijffschaal. Het voorafje is over het algemeen niet heel bijzonder, maar dit keer zit er echt een speciaal tintje aan. Als Ajax wint, heeft het alle nationale prijzen in bezit!

Dat maakt deze ontmoeting tussen Ajax en PSV de moeite waard en nu komt het... jij kunt ook nog eens van de partij zijn in een ongetwijfeld volle Johan Cruijff Arena! We zijn op zoek naar vier ballenjongens of -meisjes plus acht vlagwapperaars, die vooraf hun handen uit de mouwen willen steken.

De twaalf prijswinnaars moeten voortkomen uit onze leden van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar) en daarom kijken we jullie nu aan. Ben jij geen AJS-lid, maar weet je iemand die een van deze taken graag op zich wil nemen, stuur deze prijsvraag – die loopt tot en met maandag 15 juli dan vooral door.

De winnaars krijgen vervolgens dinsdag gelijk bericht van ons.

Prijsvraag: Wie maakte het winnende doelpunt toen Ajax voor het laatst de Johan Cruijffschaal won?

[gravityform id="315" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >