Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Avondje Ajax op tribunes Olympisch Stadion opnieuw om van te smullen!

De ene oefenwedstrijd is net even wat specialer dan de andere. Het Olympisch Stadion is geen Epe, zullen we maar zeggen. Helaas is het traditie om vriendschappelijke potjes op dit heilige stukje grond te verliezen, maar dat hoeft verderop in het seizoen helemaal geen nadeel te zijn!

22 juli 2019 - 23:44
ajapanfotosopenercar

Het spel van de Ajacieden was een tikje teleurstellend en tot twee keer toe wist Panathainkos een gaatje te vinden in de defensie. Zo kon het zomaar gebeuren dat Ajax met 1-2 onderuit ging tijdens de generale repetitie voor seizoen 2019/2020.

Een slechte generale is een goede... Je weet wat ze zeggen! De kans is groot dat de basiself er straks heel anders uitziet en dat het spel ineens stukken vloeiender wordt. Vergeet niet hoe wanhopig we vorig seizoen rond deze tijd het Olympisch Stadion verliet. Anderlecht won toen met 1-3, weet je nog?

Ajax trok zelfs in de jaren negentig vaak aan het kortste eind tijdens oefenpotjes in het Olympisch. En we weten allemaal wat voor succesvolle tijden dat waren! De ene na de andere schaal werd gepakt. Precies dat is wat Ajax zaterdag ook kan doen en dan zijn we dit allang weer vergeten.

De foto's zijn gemaakt door Sjoerd Tullenaar.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >