Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax begint als een dolle aan het nieuwe seizoen!

Het is toch altijd een beetje spannend als er een nieuw seizoen begint. Want bedenk eventjes wat een ongekend seizoen we achter de rug hebben... Het is vrijwel niet te doen om zoiets te evenaren, maar binnen negentig minuten kreeg Ajax iets voor elkaar dat vorig seizoen niet is gelukt!

28 juli 2019 - 01:40
openerajapsvjcscar

Er werd bij de officieuze aftrap van voetbaljaar 2019/2020 – Ajax won met 2-0 van PSV – beslag gelegd op de Johan Cruijffschaal. Die optie was er vorig seizoen niet. Het was sowieso even omschakelen om op de eerste dag van het seizoen om de prijzen te spelen, maar oké, prima, kunnen we best aan wennen.

Ajax had slechts 35 seconden nodig om het doel te vinden en hoe fijn was het dat dit gebeurde via Kasper Dolberg? Heel erg fijn! We kunnen niet altijd blijven terugvallen op Klaas Jan Huntelaar en hoe prettig het ook is dat Huntelaar nog van de partij is, we hopen van harte dat Dolberg het goed doet.

Als de vaste spits van Ajax ook nog eens begint te scoren... Dan, ja, wat dan? Nee, we gaan het niet zeggen, gewoon omdat het heel gevaarlijk is om eind juli al conclusies te trekken terwijl het seizoen eigenlijk nog moet beginnen en iedereen in de eredivisie op nul staat.

Er kan nog van alles gebeuren. Er zal van alles gebeuren. Maar de eerste prijs is een feit, daar kan niemand meer omheen. Ajax heerst over het Nederlandse voetbal. Het was moeilijk om hier te komen en het schijnt nog moeilijker te zijn om dit te continueren, maar als iemand het kan, moet het toch Ajax zijn?

Goed, tijd voor foto's. De platen zijn van Pro Shots en Sjoerd Tullenaar.

Er is sprake van een nieuw seizoen en dus een nieuwe verkiezing. Iedereen begint weer op nul en jullie stemmen tellen. Oftewel: tijd voor de eerste aflevering van Ajacied van de Wedstrijd! Op wie stem jij na Ajax - PSV en het winnen van de JC-schaal? Dat kun je ons via deze link laten weten!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >