Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajacieden in JC Arena pesten PSV en 'gaan staan voor de kampioen'

We wisten na de 2-0 van Daley Blind natuurlijk direct hoe laat het was. Ajax ging ten koste van PSV de strijd om de Johan Cruijffschaal winnen en heeft nu alle nationale prijzen in bezit. Zoiets moet natuurlijk gevierd worden. En dat gebeurde dan ook. Er werd ook een klein steekje uitgedeeld.

28 juli 2019 - 21:21

Dit was de eerste editie van de Johan Cruijffschaal nieuwe stijl waarin Ajax aantrad. Wat er precies nieuw is? Niet alleen de schaal die geen dubbelganger meer is van de schaal die je als kampioen krijgt uitgereikt, maar ook dat je tegenwoordig een soort veredelde thuiswedstrijd speelt.

Dit hield zaterdag in dat er ruim 50.000 Ajacieden van de partij waren op de tribunes van de JC Arena. Dit hadden er ook een stukkie minder kunnen zijn, maar PSV verkocht slechts 700 kaartjes en de niet verkochte stoelen gingen in de tweede ronde alsnog naar Ajaxsupporters.

Als je zo overduidelijk in de meerderheid bent, landskampioen bent geworden en de KNVB-beker op zak hebt, is het leuk om een geintje uit te halen. Bijvoorbeeld door te verlangen dat het complete stadion gaat staan voor de kampioen. Zo gezegd, zo gedaan!

Het leuke is dat de camera van @Ventos tijdens dit stukje gezang draaide. Die camera legde allerlei leuke en mooie momenten vast en die kun je hier bekijken. Wij delen graag de video waarop we met z'n allen gaan staan voor de kampioen, gewoon omdat het zo'n leuk en mooi moment was.

We hoeven ons voorlopig niet met anderen bezig te houden, want Ajax moet driepunters in de eredivisie en Europese prestaties op eigen kracht zien te behalen, maar dit was gewoon eventjes lachen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >