Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Uitleg: zo koop je je passe-partout voor groepsfase CL

Er zijn al ruim 32.000 passe-partouts verkocht voor de groepsfase van de Champions League. En ook de resterende kaartjes vliegen natuurlijk over de digitale toonbank. Omdat haast is geboden als leden van SV Ajax maandag mogen kopen, hebben wij een uitlegvideo voor jullie gemaakt.

02 september 2018 - 10:08

Wie lid is van de Supportersvereniging Ajax mag maandag om 10.00 uur kaartjes kopen. Zoals we al lieten doorschemeren, is de belangstelling onwijs groot. Iedereen wil Ajax aanmoedigen tijdens de mooiste Europese wedstrijden. Dat is fijn, al zorgt het ook voor meer vraag dan aanbod.

Er is maandag om 10.00 uur dus grote haast geboden om je passe-partout veilig te stellen. Het kan nogal een geklik zijn binnen het kaartverkoopplatform en je moet wel op de goede knoppen klikken, zeker als iedereen tegenlijk een passe-partout wil aanschaffen. Bekijk daarom bovenstaande video!

Stap voor stap leggen wij uit hoe je er het snelst voor kunt zorgen dat jij een stoeltje verovert voor de thuiswedstrijden tegen AEK Athene, Benfica en Bayern München. Je kunt een passe-partout per keer kopen, maar wel maximaal vijf passe-partouts tegelijk afrekenen. Hiervoor heb je dan dus ook vijf barcodes nodig.

Video bekeken of kun je de digitale route wel al dromen? Mooi, dan ben je er helemaal klaar voor. Veel succes maandag en zorg dat je om 10.00 uur klaar zit!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >