Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Life 11: Onverslaanbaar

Met Matthijs de Ligt als aanvoerder heeft Ajax de weg omhoog ingezet. Daarmee blijft ook de marktwaarde van de Golden Boy maar stijgen. We spraken de captain!

21 december 2018 - 08:00
cover-ajax-life-11-1200
Gouden Jongen Matthijs op de cover. © Ajax Life

Het is niet gek dat we met de nog altijd pas 19-jarige De Ligt terugkijken op de afgelopen periode, waarin Ajax bij vlagen ontketend leek. Tijdens een uitgebreid gesprek praat de verdediger over een jaar van groei, het aanvoerderschap en de geruchten. De vele geruchten...

Zoals jullie wellicht weten kun je na elke wedstrijd op deze website stemmen op de Ajacied van de wedstrijd. Dat levert aan het eind van het seizoen de Ajacied van het Jaar op. Afgelopen seizoen werd Hakim Ziyech verkozen. In deze krant maken we de balans op en bekijken we de tussenstand en nemen de prestaties van de Ajacieden tot dusver onder de loep.

We bellen ook met ons Ajax Jonge Scharelid Joey Spee. De veertienjarige Ajaxsupporter was ballenjongen bij Ajax - Bayern München (3-3). Genoeg reden om even van hem te horen wat hij zoal meemaakte. Hij kreeg bijvoorbeeld een kauwgumpje van Bayern-speler Renato Sanches. Nou ja!

Ajax is rijk aan historische verhalen. Speciaal voor Ajax Life neemt Menno Pot weer zo'n verhaal onder de loep. Dit keer gaat hij terug naar 1989, het jaar van Leo Beenhakker en de 'patatgeneratie'.

Oh, en natuurlijk ontbreekt dit jaar de grote kerstpuzzel niet! Ook dit jaar zijn weer mooie prijzen te winnen. Wat te denken van kaarten voor Ajax - Real Madrid en Ajax - PSV? Maar wees gerust, we geven nog veel meer prijzen weg. Check dus snel pagina 15 als je de krant in handen hebt.

Dit en natuurlijk nog veel meer in Ajax Life 11, die vrijdag op de deurmat valt!

Wil jij deze verhalen lezen en profiteren van andere voordelen? Sluit je dan aan bij SV Ajax. Onze krant Ajax Life is niet te koop in de winkel en wordt alleen verstuurd naar leden van SV Ajax.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >