Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Heerlijke juichplaten dankzij Ajaxdoelpunt in blessuretijd!

De sfeer in de Johan Cruijff Arena was als vanouds top. Europese avondjes halen iets extra's naar boven bij de Ajacieden op de tribunes. En op het veld trouwens ook. Maar aan die goede sfeer bij Ajax - Benfica (1-0) werd een ingrediënt toegevoegd. Spanning! Des te lekkerder was de ontlading!

24 oktober 2018 - 03:28
fotoverslagbencar

Het treffen tussen de grootmachten uit Amsterdam en Lissabon had best kunnen uitdraaien op een doelpuntenfestijn, maar lang stond de brilstand op het bord. Heel lang. Zelfs in de blessuretijd was dit nog het geval. Maar toen... Toen gebeurde het!

De afvallende bal kwam voor de voeten van Noussair Mazraoui. Hij nam de bal nog rustig aan en legde 'm koeltjes goed. Puur om zijn kansen te vergroten. En met een beetje hulp van een Benfica-been groeide de rechtsback uit tot matchwinnaar!

We zagen de JC Arena zelden zo ontploffen als nu! Wat was het heerlijk om dit van dichtbij mee te maken. De ontlading, het juichen, de overwinning! Alles kwam samen. En zo werd het toch weer een Europees avondje met alles erop en eraan. Plus perspectief. Wie weet wat er komen gaat.

Er zit eigenlijk nog maar één ding op: snel de foto's van Pro Shots en De Brouwer bekijken!

Als je ons fotoverslag hebt uitgespeeld, bedenk dan ook wie jouw Ajacied van de Wedstrijd is op basis van Ajax - Benfica. We hebben de twaalf keuzes netjes voor jullie uitgestald. Stemmen doe je hier!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >