Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax komt in losse verkoop met goedkopere kaartjes

Het gebeurde de laatste jaren geregeld dat de Amsterdam Arena niet compleet uitverkocht. Niet dat supporters Ajax met opzet links lieten liggen, ze vonden vooral de kaartjes te duur. Gelukkig speelt Ajax daar nu op in door de prijzen bij vijftien van de zeventien thuisduels te verlagen.

14 juni 2016 - 13:38
UsershyraDesktopajax_dataimages0fb599eced9bfd1e563f93a77bb7a734_normal
Meer juichen voor minder geld, als dat toch eens kan! © Pro Shots

Ajax werkt vanaf nu met twee prijscategorieën: regulier en top. Dit alles met in het achterhoofd het idee om alle supporters de kans te geven om wedstrijden van het eerste elftal bij te wonen. Voortaan kost een kaartje 25 of 30 euro, met uitzondering van eerste ring oost en de hoofdtribune.

Slechts voor de thuiswedstrijden tegen Feyenoord en PSV geldt het 'toptarief', maar dit zijn dan ook de twee toppers en meest populaire thuiswedstrijden. Verder maakt het niet uit of AZ of Sparta op bezoek komt, de prijs van een kaartje is voor beide wedstrijden gelijk.

Naast de keuze voor deze prijsstelling blijft ook de korting voor kinderen tot 13 jaar en 65-plussers van toepassing. Beide groepen krijgen maar liefst 50 procent korting bij het kopen van een kaartje voor een thuiswedstrijd, dat klinkt prima! Deze korting is van toepassing voor diverse vakken op lange zijden. Dit zijn relatief duurdere plekken, maar de korting liegt er niet om.

Om het verhaal compleet te maken: de thuiswedstrijden voor de winterstop gaan maandag 20 juni om 09.00 uur in de verkoop. Als je lid bent van de Supportersvereniging Ajax moet je woensdag de 22ste scherp zijn. Vanaf die dag kun je kaartjes kopen voor alle thuisduels in 2016, dus ook voor de topper tegen PSV vlak voor de winterstop.

Het idee van Ajax is om bij iedere thuiswedstrijd zo'n 10.000 stoelen aan te bieden in de losse verkoop.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >