Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Taylor, Rijkhoff en Godts in nieuwe Ajaciedjes

Hoi, Ajaciedje! Het nieuwe Ajax Kids Clubblad valt vanaf donderdag 23 mei bij Ajaciedjes vanaf zes jaar op de deurmat. Hou je brievenbus dus goed in de gaten!

17 mei 2024 - 14:16
Ajaciedjes 1200
Op naar volgend seizoen! © Ajax Kids Club

Het blad staat weer knalvol leuke Ajaxweetjes. Zo ging Ajax Kids Clublid Jimi James (7) langs bij Kenneth Taylor. Dat werd een onwijs leuk gesprek. De middenvelder verklapte dat hij best wel eens in de spits zou willen spelen. Wie er dan op doel moet? Brian Brobbey!

In het blad vind je ook twee grote posters. Eentje van Devyne Rensch en eentje van Ajaxkeeper Diant Ramaj. In het nieuwe clubblad praten we ook met de zevenjarige Mats. Dit Ajaxsupportertje vertelt trots hoe hij zijn 81-jarige opa voor het eerst meenam naar de Johan Cruijff Arena.

Maar er is meer! We hebben ook een groot interview met Julian Rijkhoff voor je. De spits ging geen vraag uit de weg. Snappen we, want Ajax Kids Clubvragen zijn dan ook de beste vragen! De spits hoopt volgend seizoen nog vaker in het eerste elftal te mogen spelen.

Aanbevolen
Whoohoo! Doeboeken vallen eind juni op de deurmat!

Dat is nog niet alles hoor, want we gingen ook langs bij Mika Godts. Hij laat zich de laatste weken vaak zien. We deden een spelletje ‘eens’ of ‘oneens’ met de linksbuiten. We gaven hem ook twee jokers, voor als hij het echt niet meer wist. Of hij die gebruikte? Dat lees je vanzelf!

Leuke tips hebben we ook. Met de zomervakantie in aantocht heb je superveel tijd om met vriendjes en vriendinnetjes te voetballen. Lekker naar buiten. Om het nog leuker te maken, delen we vier toffe voetbalspelletjes met je. Dat wordt plezier maken!

Mocht het blad niet op je deurmat vallen, stuur dan een mail met je naam en achtcijferig lidnummer naar kidsclub@svajax.nl.

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Nieuwe aanmeldingen worden vanaf 3 juni verwerkt.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >