Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Whoohoo! Doeboeken vallen eind juni op de deurmat!

Hoi vriendjes en vriendinnetjes, de zomervakantie komt er weer aan! Dat betekent zon, zee, strand en vakantiedoeboeken. Bij Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) en Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) die afgelopen seizoen lid waren, ploft dit presentje eind juni op de deurmat.

14 mei 2024 - 11:28
Doeboeken 1200
Met doeboeken heb je dikke pret! © Ajax Kids Club

Het was een lang en zwaar voetbalseizoen voor Ajax. Gelukkig is ons cluppie nog vijfde geworden, maar stiekem zijn we wel toe aan de zomervakantie. Tijd om leuke dingen te doen! Bijvoorbeeld naar het stand of luieren in de tuin. Om de vakantie nog leuker te maken, hebben we weer supertoffe doeboeken voor Ajaciedjes en Dribbelaartjes.

Dat klinkt goed, toch? Je kunt je de hele zomervakantie vermaken met spelletjes, puzzels, prijsvragen en nog veel meer. Wedden dat je dan al snel weer zin krijgt in het nieuwe seizoen? Daarin gaat Ajax vast en zeker weer beter voetballen!

Maar eerst dus even lekker ontspannen met een doeboek erbij. Houd je brievenbus eind juni in de gaten. Dan worden de boekjes bezorgd. Voor nu wensen we je alvast een fijne zomer!

Wil je volgend seizoen ook een doeboek ontvangen? Word dan snel lid. Nieuwe aanmeldingen worden vanaf 3 juni verwerkt.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >