Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Video Ventos: prachtige doeken en harde knallen op Zuid

Dat de Ajaxaanhang er goed zin in had tegen Aston Villa, was ruim voor de aftrap wel duidelijk. Er hing iets in de lucht, al was vooraf lastig te beschrijven wat dat precies was. Ajaxsupporter Ventos liet zijn camera draaien richting aftrap.

08 maart 2024 - 11:19

Terwijl de spelers in de tunnel stonden, rolden twee mooie doeken over Zuid 1 heen. Op het ene doek stond ‘Dit is mijn club’, op de ander ‘Mijn ideaal’. In het hele stadion hielden Ajacieden hun meegenomen sjaal boven het hoofd, terwijl het clublied werd gezongen.

Harde knallen en vuurwerk deden de rest. Het zorgde voor de opmaat naar een avond waarop de wisselwerking tussen spelers en supporters als vanouds goed was. Ajax deed z’n best binnen de lijnen. Precies dat werd op de tribunes enorm gewaardeerd.

Gescoord werd er niet binnen de lijnen, maar genieten was het wel in de Johan Cruijff Arena. We weten immers allemaal waar we vandaan komen.

Check vooral ook het YouTube-kanaal van Ventos. Daar vind je nog veel meer fraaie sfeervideo’s van Ajaxwedstrijden binnen en buiten Amsterdam.

Aanbevolen
Heerlijk Europees sfeertje spat af van fotoverslag Ajax - Aston Villa

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >