Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Heerlijk Europees sfeertje spat af van fotoverslag Ajax - Aston Villa

Jemig, wat werden we donderdag tegen Aston Villa (0-0) blij van de wisselwerking tussen spelers en supporters. Het was lang geleden dat beide partijen elkaar zo versterkten. Eindelijk weer. En zie toch eens! Het levert een fraai fotoverslag op.

08 maart 2024 - 09:01
Fotoverslag 1200
Aston Villa-thuis zorgde voor mooie foto's. © De Brouwer

Supporters hadden er vooraf al veel zin in. Aan de oproep om sjaaltjes mee te nemen, werd uitstekend gehoor gegeven. Een geweldige zee aan de meest uiteenlopende sjaaltjes werd zichtbaar op de tribune, terwijl supporters eronder keihard Dit is mijn club zongen.

Dat gebeurde nadat er lustig werd gezwaaid met vlaggetjes. Ook waren de harde vuurwerkknallen tot in het centrum van Amsterdam te horen. Twee geweldige doeken op Zuid maakten het plaatje helemaal af. Op de een stond ‘Dit is mijn club’, op de ander ‘Mijn ideaal’.

Aanbevolen
Emery: ‘Wat er anders wordt komende week? Villa Park!’

De spelers begrepen de boodschap en kwamen moedig, energiek en vol strijdlust uit de startblokken. Precies dat sloeg ook weer over op de tribunes. Elke balverovering of felle manier van druk zetten, kon rekenen op gejuich in het stadion. We weten allemaal van hoe ver we komen, dus ondanks dat het uitduel loodzwaar wordt, was Aston Villa-thuis een mooie avond.

Fotograaf De Brouwer legde het allemaal haarfijn voor ons vast. Geniet dus vooral na met de foto’s. Klaar met plaatjes kijken? Stem dan vooral nog even op jouw Kapl… Ajacied van de Wedstrijd.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >