Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win interview met Vos na training!

Ben jij een stoer en dapper Ajaciedje? Mooi, want we zoeken een Ajaxsupportertje die graag langskomt om Silvano Vos te interviewen. Daar maken we een tof artikel van voor Ajaciedjes, hét enige echte Ajax Kids Clubblad! Heb jij daar zin in? Lees dan snel door!

28 juni 2024 - 13:09
Vos 1200 (1)
Het is lachen met Silvano, hoor! © AFC Ajax

Bij Ajax lopen ontzettend veel goede voetballers rond. Silvano Vos (19) is zeker een van die spelers. Als geboren Amsterdammer is hij een van de grote Ajaxtalenten die staat te trappelen om door te breken in het eerste elftal. Heb jij zin om de middenvelder te interviewen? Kom dan in actie! Wie weet mag jij hem straks alles vragen wat je maar wil.

Eén lid van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) kan deze superprijs winnen door een originele vraag voor Vos te bedenken. De bedenker van de leukste vraag pikken we eruit en nodigen we uit voor een gezellig vraaggesprekje op De Toekomst, het trainingscomplex van Ajax. Supervet, toch?

Aanbevolen
Win kaartjes voor thuisduel Ajax met jouw doeboekfoto!

Omdat het artikel in het clubblad verschijnt, zorgen we ook dat er mooie foto's worden gemaakt. Het winnaartje krijgt alle gemaakte foto's netjes opgestuurd. Het interview vindt plaats in de week van 8 juli. De exacte dag en het tijdstip krijgen we nog door van Ajax.

Als dat geen probleem is, word jij dan onze sterverslaggever voor Ajaciedjes? Verzin snel een fijne vraag en wie weet mag jij die – en andere vragen – aan Vos komen stellen. Je kunt jouw vraag (met je achtcijferige lidnummer) insturen via kidsclub@svajax.nl. Dat kan tot en met vrijdag 5 juli.

De winnaar krijgt kort erna een belletje van ons!

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >