Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Code wit-rood-wit en regen aan handtekeningen bij Ajax - STVV

Het oefenduel tussen Ajax en Sint Truidense V.V. (4-0) werd een halfuur eerder afgetrapt wegens voorspeld noodweer. In Oldebroek was vooral sprake van code wit-rood-wit. Het regende handtekeningen. Natuurlijk waren we van de partij voor een fotoverslag!

10 juli 2024 - 10:09
STVV 1200
Henderson in Oldebroek. Mooi beeld. © SV Ajax

Het was gaaf om te zien hoe amateurvereniging OWIOS groots uitpakte op Sportpark Bovenmolen, ofwel het Wembley van de Veluwe. Niks aan gelogen, want er was een heuse poortverloting. Daarbij kon je een Ajaxshirt én een half varken winnen. Nou ja!

Kinderen gewapend met handtekeningenboekjes en vrolijke koppies stonden vastberaden te wachten op hun helden. Rondom het prachtige veld zagen we steeds meer Ajaxshirtjes in alle kleuren. Assistent-trainer Dave Vos kreeg nog vol een straal water van de sprinkler in zijn nek, waarna de wedstrijd snel van start kon.

Aanbevolen
Forbs: ‘Als je geen energie hebt, geeft Farioli je die wel’

Het was dorstig weer, maar op last van de gemeente ging de biertap pas open na een halfuur voetballen. Ondertussen won Ajax vrij eenvoudig van de Belgische sparringpartner. Daarna kon het grote handtekeningen uitdelen en selfies maken beginnen. Daarbij zagen we veel betrokkenheid bij zowel spelers als supporters. Vinden we mooi!

Nou ja, check de foto’s zelf maar!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >