Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax maakt selectie voor legendeduel met Liverpool bekend

Ajax is uitgenodigd om op zaterdag 23 maart met een team van legendes te voetballen tegen een legendeteam van Liverpool. Het duel op Anfield staat in het teken van het goede doel. De Ajaxselectie is inmiddels bekend!

24 februari 2024 - 10:19
Selectieliv800
Anfield is de plaats van handeling. © AFC Ajax

Alle opbrengsten gaan naar de Liverpool Foundation, dat het vitale werk in de stadsregio van Liverpool en daarbuiten ondersteunt. De twee voorgaande legendewedstrijden tegen Manchester United en Celtic leverden een schitterend bedrag van 1,45 miljoen pond op. 

Sjaak Swart en Danny Blind zitten in maart op de bank om het legendeteam van Ajax te coachen. Bij Liverpool zijn dat Sir Kenny Dalglish, Ian Rush en Sven-Göran Eriksson. Laatstgenoemde is ongeneselijk ziek. Als eerbetoon aan de Zweed laat Liverpool hem de wedstrijd coachen. Dat is een mooie geste. 

Wie er op het veld staan bij Ajax? Onder andere Ronald de Boer, Simon Tahamata en Sonny Silooy. Jari Litmanen en Ryan Babel gaan ook mee. Zij komen tijdens het duel voor beide teams in actie. De hele Ajaxselectie vind je hier. Ook Liverpool heeft de deelnemende spelers bekendgemaakt. 

Aanbevolen
Kijktip: zo volg je legendeduel op Anfield tussen Ajax en Liverpool

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >