Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kijktip: zo volg je legendeduel op Anfield tussen Ajax en Liverpool

Er staat iets moois op het programma. Een team met legendes van Ajax speelt zaterdag om 16.00 uur (15.00 uur lokale tijd) tegen een legendeteam van Liverpool. Het duel op Anfield staat in het teken van het goede doel. Je volgt de wedstrijd via de Ajax-app, YouTube of TikTok.

20 maart 2024 - 14:28
Tvtiplivaja800
Anfield is de plaats van handeling. © AFC Ajax

Het is niet de eerste keer dat Liverpool zo’n vriendschappelijke wedstrijd organiseert. Het Engelse legendeteam voetbalde al acht keer eerder op Anfield. Ajax is voor het eerst uitgenodigd. Alle opbrengsten gaan naar de Liverpool Foundation. 

Sjaak Swart en Danny Blind zitten bij het legendeteam van Ajax op de bank. Bij Liverpool zijn dat Sir Kenny Dalglish, Ian Rush en Sven-Göran Eriksson. Laatstgenoemde is ongeneselijk ziek. Als eerbetoon aan de Zweed laat Liverpool hem de wedstrijd coachen. Dat is een mooie geste. 

Aanbevolen
Ajax maakt selectie voor legendeduel met Liverpool bekend

Wie er op het veld staan bij Ajax? Onder andere Ronald de Boer, Simon Tahamata en Sonny Silooy. Jari Litmanen en Ryan Babel gaan ook mee. Zij komen tijdens het duel voor beide teams in actie. De hele Ajaxselectie vind je hier. Ook Liverpool heeft de deelnemende spelers bekendgemaakt. 

Je volgt het legendeduel wereldwijd live in de Ajax-app en in Nederland via YouTube en TikTok.

Wij van @ajaxlife zijn overigens ook aanwezig op Anfield. Hou onze kanalen de komende week in de gaten voor veel leuks!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >