Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Speel ook in april mee met onze Ajax Life Poule!

Lijkt het jou leuk aan al je vrienden te bewijzen dat jij het meeste verstand hebt van voetbal? Dan is dit je kans! In onze Ajax Life Poule vergaar je niet alleen eeuwige roem, maar maak je ook kans op toffe prijzen.

02 april 2024 - 13:22
Poulesapril800
De strijd om de vijfde plek is springlevend. © AFC Ajax

We vinden voetbal sowieso het leukste spelletje dat er is, maar je kunt de wedstrijden nog spannender maken. Hoe? Simpelweg door mee te spelen met onze Ajax Life Poule. Daarin voorspel jij hoe Ajax gaat presteren tegen Go Ahead Eagles, Feyenoord, FC Twente en Excelsior. Ook de overige eredivisiepotjes voorzie je van een verwachte uitslag.

Dat maakt het nog interessanter de eredivisie op de voet te volgen. Temeer omdat je met je voorspellingen in oktober meedingt naar twee kaarten voor Ajax - Almere City. Voor de winnaar van het algemeen klassement ligt zelfs een door de selectie gesigneerd shirt klaar. Klinkt goed, toch? 

Aanbevolen
Van ’t Schips elf: welke Ajacieden laat jij aandeel hebben in midweeks duel?

Het is goed om te weten dat alleen leden van Ajax Life meedingen naar de prijzen. Geen lid? Dan speel je mee voor de eer, het plezier en de eeuwige roem. Niks mis mee, al kun je er natuurlijk ook voor kiezen je nu nog aan te sluiten bij SV Ajax.

Wat je kunt verwachten van de Ajax Life Poule? Je voorspelt niet alleen wedstrijden van Ajax, maar ook van de overige potjes in de eredivisie. Wel hebben we rondom Ajaxwedstrijden een extraatje. Zo kun je een speler aanwijzen van wie je doelpunten verwacht. Op die manier sleep je extra punten binnen.

Gaaf toch? Dus hup, inschrijven allemaal! Je moet wel ouder zijn dan achttien jaar om mee te mogen doen. Dat komt omdat voorspellen neerkomt op ‘gokken’ en dat mag pas als je meerderjarig bent.

Lijkt het je leuk mee te doen? Voor Androidgebruikers werkt het als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu naar Poules. Gebruikers van iOS verwijzen we graag door naar de website van Poules.

Succes!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >