Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Van ’t Schips elf: welke Ajacieden laat jij aandeel hebben in midweeks duel?

Terwijl we nog aan het bijkomen zijn van een nieuw hoofdstuk in het crisisboek, staat het thuisduel met Go Ahead Eagles alweer voor de deur. Een belangrijk potje, zo op de donderdagavond. Welke Ajacieden stel jij op?

02 april 2024 - 14:00
S11ajagae800
Wie van de drie staat in jouw basiself? © AFC Ajax

Het is ongekend wat er dit seizoen allemaal gaande is in Amsterdam. Steeds als we denken dat het niet erger kan, wordt ons ongelijk bewezen. Met het schorsen van Alex Kroes komt er opnieuw een hoofdstuk bij in het toch al dikke crisisboek van Ajax.

Je zou bijna vergeten dat er donderdag wordt gevoetbald. Het thuisduel met Go Ahead Eagles staat op het programma. En dat is geen onbelangrijk potje, gezien de stand op de ranglijst. De huidige nummer zeven staat maar vier punten achter onze club.

Ajax wil play-offs zien te ontlopen, dus een zege op de Deventenaren is broodnodig. Met welke spelers krijg jij dat voor elkaar? Brian Brobbey, Jordan Henderson en Steven Berghuis zijn er in ieder geval niet bij. De zieke Borna Sosa is een twijfelgeval. Wel kun je weer beschikken over Ahmetcan Kaplan, Josip Sutalo en Jakov Medic. 

We zijn benieuwd tot welke opstelling jij komt. Je kunt jouw ideale formatie samenstellen in onze Ajax Life-app. Open deze of download ‘m als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het thuisduel met Go Ahead Eagles en leef je uit.

Vergeet daarna niet om jouw opstelling te delen op socials, voorzien van #vantschipself. Discussie gegarandeerd!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >