Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajacieden krijgen laatste zetje in aanloop naar klassieker

De laatste training voor de klassieker is de afgelopen jaren een echte traditie geworden. De Toekomst stroomde zaterdag opnieuw vol met supporters die hun ploeg keihard toezongen voor de belangrijke wedstrijd tegen Feyenoord.

23 september 2023 - 20:19
Laatstetraining800
Zo leef je toe naar de klassieker. © De Brouwer

Duizenden supporters namen de moeite Ajax een extra steuntje in de rug te geven. De klassieker is voor velen sowieso de wedstrijd van het jaar, maar misschien nu nog wel een stukje meer. De ploeg kan een succesje werkelijk uitstekend gebruiken.

Dat voelde je ook aan alles tijdens de laatste training. De aanwezige supporters stonden volle bak achter Ajax. Er werd maar weer even aangetoond hoe belangrijk de klassieker en alles er omheen wel niet is.

Maurice Steijn gaf al eerder aan dat zo’n laatste training vooral voor de buitenlandse spelers goed is, om op die manier te laten zien wat de klassieker betekent. Dat alles werd kracht bijgezet door aan het einde van de oefensessie met een groot spandoek op de foto te gaan, waarop ‘Dit is de klassieker’ stond.

Onze fotograaf De Brouwer was ook aanwezig bij de training. Het tafereel leverde zoals gewoonlijk weer toffe plaatjes op. Is het al zondag 14.30 uur?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >