Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oproep: in welke outfit ga jij naar Ajax?

Onze redactie is bezig met iets leuks! Na de snackspecial van vorig seizoen, is nu een lifestylespecial van ons magazine Ajax Life in de maak. Daarvoor zijn we benieuwd naar de outfit die jij aantrekt als je naar Ajax gaat.

27 november 2023 - 13:22
Ajaxoutfit800
Uitstekende kledingkeuze! © Ajax Life

Wie tribuneplaatjes van vroeger vergelijkt met die van nu, ziet een groot verschil. Voor de opkomst van Ajaxmerchandise zagen we vooral casual geklede supporters. Ajaxpetjes en -sjaals waren er zeker, maar werden meestal zelf gemaakt. Toen er eenmaal gelikte merchandise verkrijgbaar was, veranderde dat.

Ook vandaag de dag zijn er honderdduizend manieren om naar Ajax te gaan. De ene kiest voor een retroshirtje, terwijl de ander volledig uitgedost in het wit-rood-wit naar het stadion gaat. Daarnaast zijn er genoeg bijzondere kledingitems te vinden. Wat dacht je van Ajaxschoenen of Ajaxoorbellen? 

Aanbevolen
Oproep: we zoeken hechte Ajaxvriendengroep voor tof verhaal!

Kortom: we zijn benieuwd naar de outfit die jij aantrekt op een wedstrijddag. Vaak zit er een verhaal achter de keuze voor die uitdossing. Precies naar dat verhaal zijn we op zoek!

Je kunt je aanmelden via redactie@svajax.nl. Dat kan tot en met dinsdag 5 december. Stuur ook vooral een foto van je Ajaxoutfit mee!

Aanbevolen
Oproep: we zoeken Ajacieden die zijn vernoemd naar Ajacieden!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >