Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oproep: we zoeken hechte Ajaxvriendengroep voor tof verhaal!

Onze redactie is bezig met iets leuks! Na de snackspecial van vorig seizoen, is nu een lifestylespecial van ons magazine Ajax Life in de maak. Daar hebben we de hulp van bevriende supporters bij nodig!

27 november 2023 - 11:19
Oproepvrienden800
Ajax is ook herinneringen maken voor het leven. © De Brouwer

Met m’n vrienden aan m’n zij! We zingen het regelmatig in en rond het stadion. Ajax is meer dan alleen het bezoeken van wedstrijden. Supporterschap is ook een cultuur, een belevingsvorm en een heuse levensstijl. Daar horen hechte vriendschappen bij.

Er zijn veel vaste groepen die elkaar treffen bij nationale thuis- en uitwedstrijden, maar Ajax ook kriskras door heel Europa volgen. Dat levert de tofste avonturen, de gekste verhalen en mooiste herinneringen op. En plezier. Heel veel plezier. We zien het elk seizoen weer en maken het zelf ook mee.

Aanbevolen
Oproep: we zoeken Ajacieden die zijn vernoemd naar Ajacieden!

Ken jij een leuke vriendengroep? Of beter: ben je er zelf onderdeel van? Laat het ons weten! Voor onze lifestylespecial spreken we jou – en je vrienden – graag! Wat maakt jouw groep zo bijzonder? Hoe is de vriendschap ontstaan? Wat betekent de groep voor jou en de wijze waarop jullie Ajax beleven? Deel het met ons en wie weet nemen we snel contact met je op!

Je kunt je aanmelden via redactie@svajax.nl. Dat kan tot en met dinsdag 5 december. We vinden het gaaf als je alvast een fotootje van jou en je vrienden meestuurt!

Aanbevolen
Oproep: in welke outfit ga jij naar Ajax?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >