Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oproep: we zoeken Ajacieden die zijn vernoemd naar Ajacieden!

Onze redactie is bezig met iets leuks! Na de snackspecial van vorig seizoen, is nu een lifestylespecial van ons magazine Ajax Life in de maak. Daarvoor zijn we op zoek naar Ajacieden die de naam van een Ajaxspeler dragen.

27 november 2023 - 11:51
Oproepnamen800
Er lopen vast veel Jari’s en Dani’s rond. © AFC Ajax

Als er een Ajacied faveure maakt in Amsterdam, blijkt dit later wel eens uit de voornamen van kinderen van nieuwe generaties. Je hoorde vroeger nooit de naam Jari, maar inmiddels kijk je er niet meer van op. Er worden de laatste jaren ook meer Siems, Daley’s, Donny’s en Frenkies geboren. 

Ook als iemand Dani heet, hoef je echt niet te vragen waar die naam vandaan komt. Dat heeft alles te maken met de man die met twee rake kopballen en de naam Carvalho op zijn rug debuteerde. Dat hij in de smaak viel bij de dames, hielp ongetwijfeld ook mee aan het aantal geboren Dani’s. 

Aanbevolen
Oproep: we zoeken hechte Ajaxvriendengroep voor tof verhaal!

Ben jij vernoemd naar een Ajaxspeler? Of draagt jouw kroost de naam van een Ajacied? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze lifestylespecial willen we graag meer weten over die vernoeming. Waarom kozen jouw ouders voor een specifieke naam? Of waarom gaf jij je kind de naam van een Ajacied? 

Je kunt je aanmelden via redactie@svajax.nl. Dat kan tot en met dinsdag 5 december. We vinden het leuk als je kort vertelt hoe de vernoeming naar een Ajaxspeler tot stand kwam.

Aanbevolen
Oproep: in welke outfit ga jij naar Ajax?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >