Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Het gaat Ajax eindelijk eens voor de wind in ons fotoverslag

Hèhè… Ons aller Ajax won donderdag eindelijk weer eens. FC Volendam werd met 2-0 verslagen. Ein-de-lijk weer even de wind mee. Weg van die laatste plaats. Nu doorzetten. En foto’s kijken, dat ook!

03 november 2023 - 10:57
AJAVOL 1200 (1)
Zo ziet opluchting eruit. © De Brouwer

Kort na het laatste fluitsignaal neurieden wij zachtjes Kijk omhoog van Nick & Simon. We waren bijna vergeten hoe het voelt om een onvervalste driepunter te pakken. En ook eens een clean sheet! Mede dankzij Diant Ramaj, die Ajax op de been hield.

Ondanks het slechte weer – of wellicht zelfs dankzij – kwamen er veel supporters aanwaaien. Natuurlijk bleven er rode stoeltjes onbezet, dus het liep ook niet keihard storm. Dat had vooral met de weersomstandigheden te maken.

Aanbevolen
Bergwijn maakt einde aan wallpaperdroogte bij Ajax Life!

Natuurlijk moet er nog een heleboel gebeuren, maar het was fijn dat Ajax tegen Volendam weer eens de wind in de zeilen had. De opluchting in het stadion was voelbaar. De ploeg sprankelde bij vlagen, we zagen een leuke debutant in de persoon van Ar’jany Martha en Steven Bergwijn nam de ploeg eindelijk bij de hand.

Het levert onderstaand fotoverslag op. We danken De Brouwer weer voor het schieten van de plaatjes. Vergeet je na het bekijken van de foto’s niet te stemmen op jouw Ajacied van de Wedstrijd?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >