Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bergwijn maakt einde aan wallpaperdroogte bij Ajax Life!

Onze vaste volgers weten dat we na elke zege een wallpaper maken. Maar ja, als we niet winnen, dan dus ook geen wallpapers. En zo ontstond er op dat vlak de afgelopen weken een enorme droogte. Tot FC Volendam langskwam en Ajax weer eens won (2-0)!

03 november 2023 - 07:44
Wpajavol800
Heuij, eindelijk weer een wallpaper! © Pro Shots

Of het lek bij Ajax nu boven is? Dat is uiteraard veel te opportunistisch. De komst van John van ‘t Schip brengt zeker iets teweeg, maar ook tegen Volendam had Ajax zomaar tegen nieuw puntenverlies kunnen aanlopen. Het liep gelukkig anders. Mede dankzij bij vlagen fris aanvalsspel én Diant Ramaj.

En eveneens dankzij Steven Bergwijn, die we eren op de wallpaper. Zijn eerste doelpoging spatte nog uiteen op de lat, maar de dit seizoen zo ongelukkige aanvoerder opende daarna alsnog de score. Hij deed dat met een kiezelhard schot, waarin de nodige frustratie schuilging. De wijze van juichen gaf aan dat er veel emotie vrijkwam. Dat is dan weer goed te zien op onze wallpaper.

Aanbevolen
Hato is Ramaj flink dankbaar na schrikmoment met opstomende Mühren

Er is nog genoeg werk aan de winkel, maar wat is winnen weer eens fijn. We waren bijna vergeten hoe het voelt om drie punten te pakken. Weg van die laatste plaats. Even de wind mee. Zachtjes neuriën we Kijk omhoog van Nick & Simon.

We hopen de komende weken weer veel nieuwe wallpapers te mogen maken, om te beginnen na sc Heerenveen-thuis. Tot die tijd kun je gebruik maken van onderstaande telefoonachtergrond.

Stuur je na het installeren wel een screenshotje?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >