Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word mascotte bij Ajax - FC Utrecht!

Ajax neemt het op zondag 21 mei om 14.30 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. Wil jij voorafgaand aan dat duel met een van jouw grote helden het veld oplopen? Doe dan mee aan onze prijsvraag!

01 mei 2023 - 09:27
Mascottesajautr800
Met wie loop jij straks het veld op? © De Brouwer

Zie jij jezelf al staan in de spelerstunnel van Ajax? Op de achtergrond hoor je het publiek in het stadion. Ondertussen kijk je over je schouder. Waar blijven de spelers? Met wie loop jij straks het veld op? Géronimo Rulli? Kenneth Taylor? Spannend!

Samen met de spelers van Ajax en Utrecht wandel je vanuit de spelerstunnel de uitverkochte Johan Cruijff Arena binnen. Het clublied klinkt en je geniet volop van wat je meemaakt. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Doe dan mee aan onderstaande prijsvraag. Misschien ben jij wel een van de gelukkigen. 

Aanbevolen
Win interview met Brobbey na de training!

We hebben plek voor negen Ajax Kids Clubleden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die met een speler of grensrechter het veld willen oplopen. Daarnaast hebben we één plekje voor een Dribbelaartje (4 t/m 5 jaar), die aan de hand van Lucky loopt. 

Om kans te maken op deze gave prijs, moet je het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je kunt tot en met zondag 7 mei meedoen. De winnende Ajaciedjes en het winnende Dribbelaartje krijgen een dag later bericht. 

Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en één voor je begeleider. Tot slot geven we je een echt mascottediploma mee naar huis. Het kan allemaal niet op!

Prijsvraag: Nick Viergever voetbalt nu bij FC Utrecht, maar droeg ook het shirt van Ajax. Van welke club kwam hij in 2014 over?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Nieuwe aanmeldingen worden verwerkt vanaf 1 juni.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >