Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win interview met Brobbey na de training!

Ben jij een stoer en dapper Ajaciedje? Mooi, want we zoeken met spoed een Ajaxsupportertje dat donderdag graag langskomt om Brian Brobbey te interviewen. Daar maken we een tof artikel van voor Ajaciedjes, hét enige echte blad van de Ajax Kids Club! Heb jij daar zin in? Lees dan snel door!

01 mei 2023 - 14:21
Brobbey 1200
Welke vragen vuur jij op Brian af? © AFC Ajax

Bij Ajax lopen ontzettend veel goede voetballers rond. De 21-jarige Brobbey is zeker een van die spelers. Heb jij zin om de spits te interviewen? Kom dan snel in actie! Wie weet mag jij hem straks alles vragen wat je maar wilt.

Eén lid van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) kan deze superprijs winnen door een toffe vraag voor Brobbey te bedenken. De bedenker van de leukste vraag pikken we eruit en nodigen we uit voor een gezellig vraaggesprekje op De Toekomst, het trainingscomplex van Ajax. Supervet, toch?

Omdat het artikel in het clubblad verschijnt, zorgen we ook dat er mooie foto's worden gemaakt. Het winnaartje krijgt alle gemaakte foto's netjes thuisgestuurd.

Let wel even goed op: het interview vindt al plaats op donderdag 4 mei om 14.00 uur, meteen na de training.

Duidelijk? Mooi! Verzin snel een toffe en vooral originele vraag. Je kunt jouw vraag (met je achtcijferige lidnummer) insturen tot en met woensdag, 12.00 uur. Dat kan via kidsclub@svajax.nl. De winnaar krijgt dezelfde dag nog bericht!

Wil jij ook meedoen aan prijzen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Nieuwe aanmeldingen worden verwerkt vanaf 1 juni.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >