Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win een van de veertien Mr. Marvis Originals!

Het kortebroekenseizoen staat voor de deur. Om deze tijd van het jaar goed in te luiden, geven we veertien Mr. Marvis Originals weg!

25 mei 2023 - 09:13
Imagesite 1200X800
Voor welke kleur broek kies jij? © Mr. Marvis

Mr. Marvis creëert kleding van hoge kwaliteit, met respect voor de makers en het milieu. Nu de zon steeds vaker doorbreekt, de temperaturen stijgen en het voorjaar officieel is begonnen, is het weer tijd om je korte broek uit de kast te halen.

Jij kunt als lid van Ajax Life (18+) een korte broek van Mr. Marvis winnen. Het gaat om The Original (ter waarde van 89 euro), in een kleur die je zelf mag uitkiezen. Je kunt in het formulier hieronder jouw maat doorgeven. 

Om kans te maken op deze prijs, moet je wel eerst het goede antwoord geven op de vraag hieronder. Je kunt meedoen tot en met zondag 4 juni. Kort na het sluiten van de prijsvraag nemen we contact op met de winnaars.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Leden van Ajax Life krijgen veertien procent korting op bestellingen vanaf 89 euro bij Mr. Marvis. Om jouw korting te verzilveren, gebruik je de code MRAJAX14. Deze code is geldig van maandag 5 juni tot en met donderdag 8 juni. 

Prijsvraag: welke kleur heeft het broekje dat bij het derde tenue van dit seizoen hoort?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Life? Word dan snel lid! Nieuwe aanmeldingen worden verwerkt vanaf 1 juni.

Het formulier wordt geladen…

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >