Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Hilariteit, spanning en gezelligheid in ons uitverkochte Café Ajax Life

Het is een fijne traditie dat richting het einde van het seizoen de deuren van Café Ajax Life openzwaaien voor publiek. Woensdag kwamen ruim vierhonderd Ajacieden langs in de leukste voetbalkroeg van Nederland. Hoe gezellig het was, zie je op onze foto’s en video!

Door Jordy Haak
11 mei 2023 - 10:14

Café Ajax Life beschikt over alle ingrediënten die een avond onvergetelijk maken: Amsterdamse muziek, een razend spannende voetbalquiz met bekende teamcaptains en Ajaxspelers, een goedwerkende tap en het supportershome als strijdtoneel. Dikke prima dus! En als Ajacieden onder elkaar is het al snel reuze gezellig.

Als vanouds werd het publiek opgedeeld in twee teams, onder aanvoering van Viggo Waas en Heini Otto. Zij kregen ondersteuning van niemand minder dan Davy Klaassen, Youri Regeer en Youri Baas. Owen Wijndal zou ook een basisplaats hebben gehad, maar hij moest helaas ziek afhaken. Desondanks ontbrandde al snel een fanatieke strijd.

Bij de quiz werd gebruik gemaakt van memorabele voetbalfragmenten en hilarische video’s. Het publiek speelde zelf ook mee. Een soort Kopspijkers, met een verfrissend Ajaxsausje eroverheen. Met als voornaamste verschil dat er bij de finale van dit spel kegels omver moesten worden geschoten.

Aanbevolen
Álvarez over vurig spel: ‘Ik zal mijn stijl nooit veranderen’

Hilariteit en spanning gegarandeerd! Het team van Otto, Regeer en Baas zorgde ervoor dat er dit seizoen toch nog een beker in de Amsterdamse prijzenkast belandde. Veel belangrijker was dat iedereen een topavond had, waarbij er natuurlijk ruimte was om handtekeningen en selfies te scoren.

Je ziet het allemaal terug op onze foto's, die zijn geschoten door onze fotograaf van Pro Shots. Ook de video is het kijken waard! We kijken nu al uit naar het moment dat de deuren van Café Ajax Life opnieuw openzwaaien!

Wil je ook aanwezig zijn bij evenementen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid! Nieuwe aanmeldingen worden verwerkt vanaf 1 juni.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >