Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Een wallpaper #ForTheFuture!

We doen wel eens gekscherend over de hashtag #ForTheFuture, maar dat is natuurlijk wel waar Ajax voor staat. Vooral in roerige tijden doet het ons goed dat jonge spelers nog altijd de kans krijgen. Daarom staan er dit keer twee talenten op de wallpaper.

22 mei 2023 - 11:06
Wallpaperajautr800
Scroll snel naar beneden voor de bewerkte versie! © Pro Shots

Het zit in het DNA van de club om jong talent door te laten stromen naar het eerste elftal. Tegen FC Utrecht (3-1) stonden er zes spelers uit de eigen jeugd in de basiself. De een kwam via een omweg in Ajax 1 terecht, de ander doorliep de gehele opleiding.

Vooral Jorrel Hato maakt indruk. De pas zeventienjarige verdediger beweegt zich over het veld alsof hij al jaren in het eerste elftal speelt. Het is een lichtpuntje in een verder donker seizoen. De ontwikkeling van Hato geeft hoop richting de toekomst.

Aanbevolen
Heitinga geniet van piepjonge linkerflank met Hato en Godts

En zo hoort het ook. Als de club ik de fik staat, moet het altijd kunnen terugvallen op de eigen jeugd. Terug naar de basis en vanaf daar weer opbouwen. Hato zou daar zomaar eens een rol in kunnen spelen. Toch moeten we voorzichtig zijn met het op een voetstuk plaatsen van jonge talenten. 

Daarom beginnen we bescheiden met een wallpaper, waarop ook Brian Brobbey een rol speelt. Je installeert onderstaande plaat op jouw mobieltje door op het linkje te klikken. Als je daarna een screenshot van jouw nieuwe telefoonachtergrond stuurt, zijn we rond!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >