Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Vrouwen organiseert fandag

Gaat jouw wit-rood-witte hart sneller kloppen van Ajax Vrouwen? Dan hebben we mooi nieuws. Op vrijdag 18 augustus organiseert de club namelijk een Ajax Vrouwen Fandag!

20 juli 2023 - 14:40
Ajax Vrouwen 1200
Ajax Vrouwen is ook begonnen aan het nieuwe seizoen. © AFC Ajax

Voor liefhebbers van vrouwenvoetbal is dit de ideale manier om het nieuwe seizoen in te luiden. De eerste speelronde in de eredivisie staat gepland voor het weekeinde van 8 tot en met 10 september, maar drie weken eerder kun je dus al kennismaken met de selectie van hoofdcoach Suzanne Bakker.

Op vrijdag 18 augustus gaan de poorten van De Toekomst om 12.00 uur open voor publiek. Dat maakt Ajax bekend via de eigen website. Naast het hoofdveld komt een kidsplaza te liggen, waar de jeugd zich kan vermaken op springkussens en een stormbaan. Er komen snelheidsmeters te staan en er worden verschillende andere voetbalactiviteiten georganiseerd.

Aanbevolen
Informatie invulling en kaartverkoop Open Dag

Natuurlijk mag een kennismaking met de selectie niet ontbreken. Om 14.00 uur worden de speelsters dan ook voorgesteld aan de toegestroomde supporters. Het hoofdingrediënt van de fandag is een oefenwedstrijd tegen het Franse Paris FC. Dit duel wordt afgewerkt op het hoofdveld van De Toekomst. De aftrap staat gepland voor 14.30 uur.

Lijkt het jou leuk om bij de Ajax Vrouwen Fandag aanwezig te zijn? De kaartverkoop hiervoor is inmiddels gestart. Je kunt maximaal vier kaarten per account reserveren. Het evenement is volledig gratis! Kaarten zijn verkrijgbaar via de digitale ticketshop van Ajax. Wees er snel bij, want het aantal tickets is beperkt.

Programma
12.00 uur: opening kidsplaza
14.00 uur: start stadionprogramma
14.30 uur: aanvang wedstrijd
16.15 uur: einde wedstrijd
17.00 uur: einde event

Aanbevolen
Deel jouw tofste Ajaxverhaal in clubblad Ajaciedjes!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >