Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Deel jouw tofste Ajaxverhaal in clubblad Ajaciedjes!

Heb jij iets bijzonders meegemaakt bij Ajax of heb je gewoon een tof Ajaxverhaal te vertellen? Dan zoeken we jou! Lees snel verder en kom in actie.

20 juli 2023 - 14:00
Ajaciedjes 1200
Kom jij met jouw verhaal in ons blad? © Ajax Kids Club

Het nieuwe Ajax Kids Clubblad valt begin september bij lezertjes van 6 tot en met 11 jaar op de deurmat. We zijn al druk bezig met de voorbereiding en op zoek naar mooie verhalen.

In Ajaciedjes spreken we met de spelers van Ajax én met supportertjes van onze mooie club. Vaak maken kleine fans supertoffe dingen mee. Dingen die hartstikke leuk zijn om over te vertellen in ons blad!

Dat kan van alles zijn. Je hebt bijvoorbeeld een toffe spreekbeurt over Ajax gehouden, je kwam Davy Klaassen tegen in de speelgoedwinkel, je hebt de Johan Cruijff Arena als zandkasteel gemaakt of je hebt een supergrote Ajaxverzameling.

Het zijn maar voorbeelden. Alles kan leuk zijn! We nodigen je daarom uit jouw Ajaxverhaal te sturen naar kidsclub@svajax.nl. Wie weet nemen we dan contact met je op om verder te praten over wat je hebt meegemaakt. Als dat zo is, dan zie je jezelf zeker terug in ons leuke clubblad!

Lid worden van de Ajax Kids Club? Dat kan hier!

Aanbevolen
Volg Lucky en Ajax Kids Club via Instagram!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >