Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Hato behalve in illuster rijtje óók op onze wallpaper!

Wat deed jij toen je zeventien jaar was? Je was vast geen aanvoerder van Ajax tijdens een cruciale Europese avond. Je kwam ook ongetwijfeld niet terecht op onze wallpaper. Wie dat wel klaarspeelt? Jorrel Hato!

15 december 2023 - 09:34
Wpajaaek800
We vergeten wel eens dat Hato pas zeventien is. © Pro Shots

John van ’t Schip omschreef Hato na de 3-1-zege op AEK Athene als een ‘volwassen man’. Zo komt de jonge verdediger ook absoluut over. Binnen de lijnen, maar ook zeker erbuiten. Overigens wel heel anders dan – laten we zeggen – een Clarence Seedorf. Bij Hato zien we vooral een jonge rustige gozer die zijn vak heel serieus neemt, maar zich zeker niet zo vroegwijs presenteert als dat Seedorf deed. We ontwaren nog altijd iets jongensachtigs.

Hato vindt zichzelf sinds AEK-thuis terug in een fraai rijtje met Matthijs de Ligt, Rafael van der Vaart, John Heitinga en Marco van Basten. Zij droegen ook allemaal op bijzonder jonge leeftijd de aanvoerdersband van Ajax in een Europees duel. Hato voert het lijstje echter aan met zijn 17 jaar en 282 dagen.

Aanbevolen
Trotse Hato voegt zich in bijzonder rijtje, maar benadrukt teamprestatie

De verdediger heeft in Amsterdam een contract tot de zomer van 2025. Of die verbintenis wordt verlengd? Daar zegt hij zich niet mee bezig te houden. Dat is aan zijn zaakwaarnemer, is dan het antwoord.

De wallpaper die we hebben gemaakt, kun je echter zo lang als je wilt als achtergrond op je mobieltje gebruiken. Daar is geen zaakwaarnemer voor nodig. Je kunt de wallpaper downloaden door op het linkje hieronder te klikken.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >