Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Beschaamd Ajax compenseert supporters na wanprestatie tegen Hercules

Ajax gaat diep door het stof na de wanvertoning tegen USV Hercules. In het KNVB-bekertoernooi werd met 3-2 verloren van de derde divisionist. In een e-mail naar supporters die in Utrecht aanwezig waren, toont Ajax spijt.

22 december 2023 - 12:02
Compensatie 1200
Zij worden allemaal gecompenseerd door de club. © De Brouwer

“Door de wanprestatie van ons team, heb je het duel Hercules - Ajax ongetwijfeld als pijnlijk ervaren,” schrijft de club aan de 325 supporters die aanwezig waren in het uitvak van Stadion Galgenwaard. “We delen die pijn en schamen ons diep.”

“In overleg met de spelersgroep en technische staf, is besloten dat alle uitsupporters die een kaart hadden gekocht, worden gecompenseerd. Dat betekent dat we je wedstrijdkaart en busreis vergoeden. Het daarvoor betaalde bedrag staat binnenkort op je rekening.”

“Deze compensatie haalt de herinnering aan de pijnlijke avond niet weg, maar niks doen was geen optie. Dank voor je onvoorwaardelijke steun,” sluit de club de e-mail af.

Aanbevolen
Supporters in fotoverslag Hercules-uit ondergaan totale wanvertoning Ajax

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >