Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Heitinga’s elf: hoe vervang jij Álvarez in kraker tegen PSV?

Ajax heeft de pijlen vol gericht op het veiligstellen van de tweede plek in de eredivisie. De kraker tegen PSV wordt in dat opzicht een uiterst belangrijk potje. Hoe ziet jouw strijdplan eruit om de directe concurrent over de knie te leggen?

21 april 2023 - 16:05
Bassey H11 1200
Wie zet jij naast Timber in de defensie? © AFC Ajax

Een diepe zucht en enkele niet te herhalen vloekwoorden ontschoten ons toen Edson Álvarez in de thuiswedstrijd tegen FC Emmen (3-1) geel pakte. Een kaart met grote gevolgen. De Mexicaan – dit seizoen toch een sterkhouder te noemen – ontbreekt door zijn schorsing in Eindhoven.

Hoe vang jij zijn gemis op? Er zijn talloze opties te bedenken. John Heitinga verklapte vrijdag al Calvin Bassey in het hart van de defensie neer te zetten, maar misschien zie jij veel liever dat Jorrel Hato naar die plek door schuift. Dan komt er op de linksbackpositie een plekje vrij voor bijvoorbeeld Youri Baas of Owen Wijndal.

Met drie verdedigers starten, is ook een mogelijkheid. Op die manier creëer je een extra mannetje op het middenveld. Daar heb je met Florian Grillitsch, Kenneth Taylor, Davy Klaassen, Steven Berghuis en een jong talent als Silvano Vos ook keuzes te over.

Bij Heitinga’s elf gaat het om jouw strijdplan. We zijn benieuwd naar de keuzes die je maakt. Daarbij is het goed te weten dat Mohammed Kudus en Devyne Rensch er nog altijd niet bij zijn in Eindhoven, net als Kian Fitz-Jim. 

Tijd om aan de slag te gaan. Open de Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Heb je de app al? Zorg dan dat je de meest actuele versie hebt.

Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het duel met PSV en maak jouw winnende opstelling. Vergeet jouw creatie daarna niet te delen op socials, voorzien van #heitingaself. Succes!

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Social Media.cshtml)

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >