Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Quiz

Noem de laatste 25 spelers die namens Ajax debuteerden in Oranje

Kenneth Taylor en Remko Pasveer maken zich op voor een mogelijk debuut in het Nederlands elftal. Als speler van Ajax! Kun jij de laatste 25 spelers noemen die als Ajacied hun debuut maakten in Oranje?

20 september 2022 - 10:12
Oranje Quiz 1200
Wie lost Rensch af als laatste debutant namens Ajax? © Pro Shots

De spelers van Ajax zijn uitgewaaierd. Allemaal interlandverplichtingen. Louis van Gaal riep liefst acht Ajacieden op. De bondscoach doet ook weer een beroep op Devyne Rensch, die hij eerder al tegen Turkije liet debuteren. Van Gaal is gecharmeerd van de jonge verdediger, die bij Ajax zijn best doet een onbetwiste vaste waarde te worden.

Ajax speelt pas zaterdag 1 oktober weer, als het Go Ahead Eagles ontvangt in de Johan Cruijff Arena. Om de tijd een beetje te doden, maakten we onderstaande quiz voor je. Natuurlijk eentje met een Ajaxtintje, want dat hoort zo.

De opgave is helder: noem de laatste 25 spelers die als Ajacied hun debuut maakten in het Nederlands elftal. We geven je zes minuten de tijd om alle namen hieronder in te vullen. Als hulplijn hebben we de jaartallen erbij gezet. Gewoon om je een klein beetje op weg te helpen.

Veel namen vul je vast zo in, maar wedden dat er een aantal vakjes leeg blijven…? Goed om te weten: bij het invullen van één achternaam, vul je direct twee vakjes! Dat schiet alvast lekker op.

Succes!

Wordt de quiz niet meteen goed weergegeven? Vernieuw dan de pagina. Meestal is het probleem dan verholpen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >