Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ga jij mee als mascotte naar FC Volendam - Ajax?

We gaan eindelijk weer eens op bezoek bij FC Volendam! Voor het eerst sinds december 2008. Ajax ontmoet ‘het andere Oranje’ op zaterdag 8 oktober. Er wordt om 16.30 uur afgetrapt. Maak jij die aftrap als mascotte live mee?

19 september 2022 - 10:43
Mascotte 1200
Met Pasveer van Oranje het veld op. Dat is mooi! © SV Ajax

Volendam speelt zijn wedstrijden in het gezellige Kras Stadion. Hierin passen 6800 supporters. En elf Ajaxmascottes natuurlijk. Want als lid van de Ajax Kids Club maak je kans deze wedstrijd als mascotte mee te maken. Je moet dan wel meedoen met onze prijsvraag. En deze zien te winnen!

Het is lang geleden dat Ajax op bezoek ging in Volendam. Dat was in 2008. Een piepjonge Daley Blind debuteerde toen voor Ajax. Je was toen vast nog helemaal niet geboren, haha!

We mogen hoe dan ook elf Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) blij maken met een felbegeerd plekje in de spelerstunnel. Loop jij met Dusan Tadic, Devyne Rensch of Kenneth Taylor het veld op?

Aanbevolen
Gaaf: win interview met Bergwijn na de training!

Dat zou wat zijn, toch? En het wordt zelfs mooier, want als je wint, dan krijg je ook twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en eentje voor je begeleider. Deze plekken bevinden zich in het thuisvak van Volendam.

Om kans te maken op deze toffe prijs, moet je wel het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je kunt tot en met zondag 25 september meedoen. Een dag later krijgen de winnaars een mailtje met alle info. Succes!

Prijsvraag: welke oud-middenvelder van Ajax speelt nu met rugnummer 8 bij FC Volendam?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >