Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen of -meisje bij Jong Ajax - NAC!

Kun jij op maandag 12 september nog een plekje vrij maken in je agenda? We zoeken namelijk naar ballenjongens en -meiden voor het duel tussen Jong Ajax en NAC Breda. Check snel onze prijsvraag!

25 augustus 2022 - 11:10
Jong Ajax 1200
'He jij daar, kom jij ons helpen?' © Pro Shots

De Keuken Kampioen Divisie is dit seizoen misschien wel sterker dan ooit. Er komen veel ploegen met een flinke rugzak aan eredivisie-ervaring op bezoek in Amsterdam. Dat geldt ook zeker voor NAC. Het duel met de ploeg uit Breda begint om 20.00 uur en jij kunt de actie van dichtbij meemaken.

Waarom dat tof is? Nou, omdat je niet alleen een spannende wedstrijd te zien krijgt, maar ook gelijk kunt genieten van de Amsterdamse talentenfabriek. En wie weet spot je wel toekomstige spelers van Ajax 1. Soms doen reserves van het eerste ook mee. Of nieuwe aankopen als Lorenzo Lucca, Francisco Conceição en Ahmetcan Kaplan.

Aanbevolen
Win kaarten voor Ajax - Cambuur!

Natuurlijk heb je ook een belangrijke taak. Als ballenjongen of -meisje zorg je dat je de bal terugbezorgt bij een speler, wanneer deze over de lijn is gegaan. Zo blijft het spel lekker soepel verlopen. Reken er maar op dat je na afloop toffe verhalen te vertellen hebt aan je vriendjes en vriendinnetjes.

Moet je alleen naar De Toekomst komen? Nee! Als winnaar krijg je twee wedstrijdkaartjes cadeau. Daarmee maak je je ouders, familieleden of begeleiders vast blij! En qua vervoer is het voor jou misschien ook wel zo handig.

Samengevat: we zoeken in totaal zes winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 29 augustus. Kom dus snel in actie! We nemen erna contact op met de winnaars. Succes!

Prijsvraag: Welke oud-verdediger van Ajax (zelf opgeleid) speelt nu bij NAC Breda?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >