Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - Cambuur!

Hoeveel zin heb jij om lekker naar Ajax te gaan? Heel veel? Dan is het zaak vooral door te lezen. Als lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare maak je namelijk kans op kaarten voor Ajax - SC Cambuur!

25 augustus 2022 - 09:20
Win Kaarten 1200
Juich jij Ajax naar de overwinning? © SV Ajax

De Friezen brengen op zaterdag 3 september een bezoek aan de Johan Cruijff Arena, waar de bal om 16.30 uur gaat rollen. Een fijn potje eredivisievoetbal, waar wij nog kaarten voor hebben liggen.

Dat is goed nieuws, toch? Ajax maakte van de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen een waar spektakel en wij hopen wederom op vuurwerk. Het leukst is het natuurlijk om dat met eigen ogen te aanschouwen vanaf de tribune. Daarop maak je kans door het juiste antwoord te geven op de prijsvraag hieronder.

We hebben in totaal tien setjes kaarten liggen, die we verloten onder onze leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare. Tijd dus om in actie te komen. Je hebt tot en met dinsdag 30 augustus om het juiste antwoord in te zenden. Kort daarna nemen we contact op met de winnaars. Succes!

Prijsvraag: Ajax won vorig seizoen met 9-0 van Cambuur. Hoeveel verschillende doelpuntenmakers waren er in dat duel?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid! 

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >