Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: nachtbrakers kunnen duel tussen Ajax en Team Curaçao live volgen

De selectie van Ajax verblijft momenteel op Curaçao. De trip staat in het teken van voetbal, talentontwikkeling en ontspanning. In de nacht van vrijdag op zaterdag wordt eveneens een oefenpotje tegen Team Curaçao afgewerkt. Check hieronder hoe je niks van dat alles mist.

20 mei 2022 - 09:23
Timber Cura 1200
De roots van Timber liggen op Curaçao. © AFC Ajax

Ajax en Curaçao Tourist Board hebben sinds 2020 een partnerovereenkomst. Het bezoek aan het eiland maakt daar onderdeel van uit. De selectie gaat langs bij verschillende scholen en voetbalfaciliteiten, terwijl er ook clinics voor kinderen worden georganiseerd.

Dit alles gebeurt van 17 mei tot en met 21 mei. De trip wordt afgesloten met een vriendschappelijk potje tegen Team Curaçao, waar onder anderen Vurnon Anita, Dylan Timber, Eloy Room, Cuco Martina, Jetro Willems en Gervane Kastaneer onderdeel van zijn.

Aanbevolen
Ajax kijken in Caribische sferen: ‘Het bier vloeit hier al vroeg in de ochtend’

Het eerste fluitsignaal in Stadion Ergilio Hato klinkt om 20.00 uur, plaatselijke tijd. Dat is 2.00 uur in Nederland. Als je de verrichtingen van Ajax op Curaçao wil volgen, moet je in de nacht van vrijdag op zaterdag dus wel je wekker zetten. Een potje voor de nachtbrakers. 

Als je eenmaal genoeg cafeïne tot je hebt genomen, is het zaak dat je de kijkbuis afstemt op Ziggo Sport Select, het ‘open’ kanaal van de hoofdsponsor. Als abonnee van Ziggo vind je deze zender op kanaal 14. Zit je bij een andere provider, maar heb je Ziggo Sport Select wel in je pakket? Check dan even dit lijstje.

Je kunt het duel tussen Ajax en Team Curaçao ook los bestellen. Dat doe je via pay per view. De stream begint een paar minuten voor de aftrap te draaien, waardoor je de wedstrijd op je mobiel, tablet of computer kunt volgen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >