Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Taylor waarschuwt dat hij vertrouwen wil krijgen van Ajax

Kenneth Taylor (20) wilde het voorbije seizoen ‘dichter bij de basis’ komen en dat lukte. Op de lijst van spelers met de meeste speelminuten neemt hij de achttiende plaats in. De ambitieuze middenvelder wil echter meer.

25 mei 2022 - 23:52
Taylor 1200
Wat heeft volgend seizoen voor Taylor in petto...? © AFC Ajax

Taylor wordt soms de automatische opvolger genoemd van de vertrekkende Ryan Gravenberch. Zelf is de Ajacied nog niet zo overtuigd van die toegedichte status. Zekerheden zijn er niet of nauwelijks. In ons nieuwe magazine Ajax Life vertelt hij over zijn ambities op korte termijn.

“Volgend seizoen wil ik beginnen zoals ik afgelopen seizoen ben geëindigd,” stelt Taylor, die bij Ajax onder contract staat tot de zomer van 2024. “Voor mijn gevoel is het gewoon tijd een jaar lang te spelen. Het liefst bij Ajax, dat mag duidelijk zijn.”

“Ik heb elf jaar in de beste opleiding ter wereld gespeeld, vanaf het allereerste jeugdelftal, met slechts één doel: slagen bij Ajax. En ik ben iemand die zijn doelen graag haalt,” vervolgt Taylor. “Het liefst speel ik nog honderd, tweehonderd wedstrijden voor Ajax en verlaat ik de club straks voor veel geld.”

Aanbevolen
Ajax Life 11: terugblikken op een memorabel seizoen

“Maar ja, dan moet ik wel het nodige vertrouwen krijgen van de club, anders word ik gedwongen voor mezelf te kiezen,” waarschuwt de middenvelder. “Wat gaat Ajax doen? Ze doen misschien een dure aankoop. Dat is ook Ajax. Je bent de beste club van Nederland, dus concurrentie is er altijd, dat is logisch. Het wordt wat dat betreft een belangrijke zomer.”

Ons uitgebreide verhaal met een eerlijke Taylor is te lezen in de nieuwe editie van ons magazine Ajax Life, die vanaf vrijdag bij onze leden op de deurmat valt. Daarin vertelt de speler ook over zijn ultieme voetbaldroom, zijn ontwikkeling en waarom hij de laatste tijd veel in de gym is te vinden.

Wil jij ons magazine ook ontvangen en profiteren van andere voordelen? Word dan snel lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >