Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Schrijf je in voor de Ajax Life Pubquiz in Bar Hout!

Heb jij nog een plekje vrij in je agenda op maandag 25 april? Mooi! Want dan strijken we weer neer in Bar Hout voor onze enige echte Ajax Life Pubquiz. De inschrijvingen zijn geopend. Kom jij ook?

28 maart 2022 - 11:26
Pubquizmei800
Wij zorgen voor een natje en een droogje! © Pro Shots

We wisselen dit seizoen af tussen de digitale en fysieke variant van de pubquiz. Deze keer is de fysieke variant weer aan de beurt, in Bar Hout te Amsterdam. Pubquizzen in je joggingpak is dikke prima, maar in de kroeg met een biertje erbij is misschien wel nóg leuker. 

We hebben ruimte voor tien teams in Bar Hout. De teams mogen bestaan uit minimaal twee personen en maximaal vier man. Aangezien onze pubquizzen behoorlijk populair zijn, moet je niet te lang wachten met inschrijven. Dus hup, kom in actie! 

We trappen de 25ste af om 19.30 uur. Deelnemers leggen een klein bedrag van 2,50 euro per persoon in en krijgen in ruil daarvoor een gratis drankje. Wil je eerder komen? Geen probleem! Er is in Bar Hout vanaf 17.30 uur de gelegenheid om een hapje te eten. Je bestelling moet je wel vooraf doorgeven.

Inschrijven voor de Ajax Life Pubquiz doe je via onderstaand formulier. Je teamgenoten hoeven niet per se lid te zijn, maar degene die inschrijft wel.

Nog geen lid, maar wel meedoen aan onze evenementen? Sluit je dan snel aan! Voor een lidmaatschap betaal je nu de logische prijs van 14 euro tot het einde van het seizoen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >