Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Niemand verdient wallpaper, maar hier toch een juichende Tadic

Als Ajax wint, maken we een telefoonachtergrond. Ook als het met de hakken over de sloot is. Toch vonden we na RKC-thuis (3-2) dat niemand een wallpaper verdiende. Maar goed, wij zijn de beroerdste niet. En zeg nou zelf… Deze plaat van matchwinnaar Dusan Tadic is toch heerlijk?

07 maart 2022 - 10:21
Ajarkcwp800
Tadic juicht fijn, maar laten we Nico niet vergeten! © Pro Shots

Manmanman, wat maakte Ajax het zichzelf onnodig lastig. Er leek geen vuiltje aan de lucht na de 2-0-voorsprong, maar wat er toen allemaal gebeurde... Twee keer knipperen met de ogen en de marge van twee was compleet verdampt. We hebben er nog steeds geen woorden voor.

We overwegen een bloemetje te sturen naar Luuk Wouters. Wat als de RKC-verdediger gewoon op zijn benen was blijven staan en Antony niet onderuit had geschoffeld? Dan had de ranglijst er heel anders uitgezien. Gelukkig liep het goed af, met dank aan de rake pingel van Tadic. 

Aanbevolen
Billenknijpen in ons fotoverslag van Ajax - RKC

De aanvoerder nam zijn verantwoordelijkheid op het veld, maar ook voor de camera na afloop. Er was wat gedoe over zijn uitspraken rond de zaak-Overmars. Sommige teksten waren niet handig van Tadic, maar de Serviër had het niet negatief bedoeld. In tegendeel zelfs. De lucht is in ieder geval weer geklaard. 

Hoe dan ook, op het veld bewees Tadic zijn waarde. De Johan Cruijff Arena haalde opgelucht adem, terwijl de uitzinnige aanvoerder het feestje samen met de supporters vierde. Verbeten blik en logo tussen de tanden, zoals we hem kennen. Het leverde onderstaande wallpaper op, die jij op je telefoon kunt installeren.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >