Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Billenknijpen in ons fotoverslag van Ajax - RKC

Ajax won zondagmiddag ternauwernood van RKC Waalwijk. Dusan Tadic maakte de verlossende 3-2 vanaf elf meter, nadat zijn ploeg met 2-0 had voorgestaan. De ongeruste koppies in ons fotoverslag zijn daarom goed te verklaren!

07 maart 2022 - 09:29
Ajarkc 1200
Bezorgde blikken tijdens de wedstrijd... © De Brouwer

Er was werkelijk niks aan de hand bij rust, maar wat de ploeg na de thee liet zien... We schrokken er oprecht van. De counters van RKC waren goed uitgespeeld, daar willen we niks aan af doen. Echt niet. Maar de wijze waarop Ajax de deur opengooide... Ongekend.

De ploeg bleek weer eens te makkelijk over een opponent als RKC. Het liep gelukkig alsnog goed af in de Johan Cruijff Arena, die op papier was uitverkocht. Toch bleken veel mensen het stadion niet meer te kunnen vinden, want anders kunnen we de vele lege rode stoeltjes niet verklaren. De sfeer was sowieso tam. Pas toen RKC zich tot 2-2 had teruggevochten in de wedstrijd, gingen de supporters er volop achterstaan.

Aanbevolen
Haller probeert penalty’s te nemen: ‘Maar met Tadic valt niet praten’

Het was hoe dan ook fijn om weer met z’n allen naar de Arena te kunnen. Pilsje in de hand, zonnetje op de bol, vrienden aan je zij. Dat hadden we met z’n allen flink gemist.

De foto’s hieronder zijn geschoten door De Brouwer. Wil jij na het bekijken van alle plaatjes je stem uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd? Niemand speelde echt naar behoren, maar je kunt natuurlijk evengoed stemmen.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >