Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajaxsupporter heeft spijt en retourneert shirtje Antony

Het gepikte wedstrijdshirt van Antony is weer terug in de Johan Cruijff Arena. Het shirt werd zondag na het laatste fluitsignaal uit de handen van de matchwinnaar getrokken. Die beelden vlogen over het internet en daar schrok de ‘dader’ nogal van.

21 maart 2022 - 13:31
Shirt Antony 1200
Wat een gedoe om een shirt! © De Brouwer

Antony was in veel opzichten de man van de klassieker. Met zijn winnende 3-2, met zijn twee gele kaarten en omdat hij zijn shirt kwijtraakte. Hij leek zijn wedstrijdtricot aan iemand in het publiek te willen geven, maar voor de Braziliaan het doorhad, was deze al uit zijn handen getrokken.

De aanvaller wenste de ‘supporter’ nadien veel plezier met het shirt, maar daarvan was geen sprake. Internet was ontwaakt en dus vond de shirtjesdief zijn foto, naam en werkgever al snel terug op diverse sociale mediakanalen. Dat was logischerwijs even schrikken, want de reacties logen er niet om.

Aanbevolen
Antony wenst ‘supporter’ veel plezier met gestolen shirt

RTL Nieuws sprak met de schuldbewuste fan, die eieren voor zijn geld koos. “Ik heb ervoor gekozen het shirtje terug te brengen naar Ajax. Die gaan er wat mee doen. Verder wil ik er niet te veel over zeggen. Mensen trekken toch hun conclusies.”

Maar waarom deed hij het dan? Achteraf noemt hij het een ‘ingeving’. En toen was het al gebeurd. Tja, daarna kwam de hele hoos aan internetberichten over hem heen. “Na al die ellende ga je er toch anders over nadenken. Ik heb er spijt van. Verder wil ik het hierbij laten.”

Het shirt van Antony wordt binnenkort door Ajax geveild. De opbrengst gaat naar het Emma Kinderziekenhuis. Zo komt alles toch mooi op zijn pootjes terecht.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >