Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Antony wenst ‘supporter’ veel plezier met gestolen shirt

Pas maar op, want voor je het weet is je shirt weg. Het was een bizar moment na afloop van Ajax - Feyenoord (3-2). Terwijl Antony met ontbloot bovenlijf feest vierde met de supporters, werd zijn wedstrijdshirt uit zijn handen gegrist. Niet tof, al reageerde de Braziliaan zelf met een knipoog.

Door Jordy Haak
20 maart 2022 - 19:05
Shirt Weg 1200
Tsja, dan is je shirt ineens verdwenen... © Pro Shots

Een overwinning op Feyenoord is altijd fijn. In de klassieker tellen immers alleen de drie punten, maar als je tot tweemaal toe op achterstand komt en dan in de slotminuten alsnog toeslaat, is dat extra lekker. Reden voor een feestje dus. Antony weet wel hoe je zoiets moet vieren.

Met de supporters, waar hij al sinds zijn eerste dag bij Ajax ontzettend veel liefde van krijgt. De vleugelflitser steekt dan ook niet onder stoelen of banken dat hij zich gewaardeerd voelt in de Johan Cruijff Arena, dat hij zich thuis voelt bij Ajax en dat hij gek is op de stad Amsterdam.

Aanbevolen
Ajaxsupporter heeft spijt en retourneert shirtje Antony

Na zijn beslissende rol in de klassieker liep Antony dan ook voldaan een ereronde, om hier en daar wat high-fives uit te delen. Zijn wedstrijdshirt had de Braziliaan al losjes in de hand, ongetwijfeld om daar een aanwezige supporter dolgelukkig mee te maken. Maar voordat hij er zelf erg in had, was zijn shirt plots verdwenen.

Bij het omhelzen van een supporter werd de Braziliaan door een andere toeschouwer schaamteloos beroofd van het collectorsitem. Hij reageerde na afloop luchtig op de ‘diefstal’. “Ik had het shirt in mijn hand en opeens was het weg. Ik ga ernaar op zoek,” stelde Antony grappend. “Nee, ik weet niet wie het shirt heeft, maar ik wens die persoon er veel plezier mee.”

Laten we wel wezen, heel chique kunnen we de actie van deze ‘supporter’ niet noemen… Het gepikte wedstrijdshirt van Antony is inmiddels weer terug in de Johan Cruijff Arena. De ‘dader’ schrok nogal van de hele ophef en koos eieren voor zijn geld. Het shirt wordt binnenkort door Ajax geveild. De opbrengst gaat naar het Emma Kinderziekenhuis. 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >