Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ook in ons fotoverslag van Ajax - FC Twente valt er veel te juichen

De ontmoeting tussen Ajax en FC Twente (5-0) was typisch zo’n wedstrijd waarvan je eigenlijk niet wil dat het laatste fluitsignaal klinkt. De wervelende acties en fraaie doelpunten smaken naar meer. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Door Jordy Haak
14 februari 2022 - 11:58
Klaassen Juicht 1200
Naar Ajax kijken is de laatste tijd een groot feest. © De Brouwer

Je begint er bijna aan te wennen, maar we mogen ons best beseffen dat Ajax aan een unieke reeks wedstrijden bezig is. De mannen van Ten Hag scoren er al weken lustig op los en geven zelfs de subtoppers uit de eredivisie geen moment het idee dat er ook maar iets te halen valt. Clubs als FC Utrecht, Heracles, Vitesse en FC Twente werden met ruime cijfers verslagen.

Ajax hield wederom de nul tegen de ploeg uit Enschede en het was in aanvallend opzicht genieten. Het zestienmetergebied van de gasten stond soms ramvol, maar daar hadden de Ajacieden binnen de lijnen weinig problemen mee. Pass, kaats, nog een pass en hangen!

Aanbevolen
Dit keer geen H4ller, maar Hall3r op wallpaper!

Het ziet er allemaal zo soepeltjes uit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het sloopwerk van Edson Álvarez, Jurriën Timber en Lisandro Martínez. Of over Steven Berghuis die als een blij vogeltje over het veld dartelt, Davy Klaassen die weer eens de openingstreffer scoort en Sébastien Haller die er een hattrick uit perst.

Ajax speelt voetbal van de bovenste plank, waar we geen genoeg van kunnen krijgen. Zelfs bij een 5-0-tussenstand hoop je eigenlijk op een verlenging, ook al weet je dat dit bij een competitiewedstrijd niet mogelijk is. Je wil gewoon niet dat het fraaie schouwspel eindigt.

Gelukkig was onze fotograaf De Brouwer ook weer van de partij, met zijn camera uiteraard in de aanslag. Daardoor kunnen we nu nog even fijn nagenieten van de overwinning op Twente. Klaar met foto’s kijken? Breng dan hier je stem uit op jouw Ajacied van de Wedstrijd!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >