Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Dit keer geen H4ller, maar Hall3r op wallpaper!

Zo is hij een langere periode onzichtbaar en zo maakt hij een hattrick. We hebben het natuurlijk over Sébastien Haller. De spits liet tegen FC Twente (5-0) maar weer eens zien dat hij vaak op de goede plek staat. En als je drie keer scoort, mag je op onze wallpaper!

14 februari 2022 - 10:40
Ajatwewp800
Haller juicht nooit uitbundig, maar hier is-ie blij hoor! © De Brouwer

Haller kreeg na zijn vier treffers in Lissabon al snel de bijnaam H4ller. Tot vier doelpunten kwam het tegen de ploeg uit Enschede niet, maar met drie treffers zijn we ook dik tevreden hoor! Zodoende werd de bijnaam van H4ller omgetoverd tot Hall3r. 

De spits staat nu op eenzame hoogte wat betreft doelpunten in de eredivisie. Waar hij de topscorerstitel voor dit weekeinde nog moest delen met Guus Til, daar is hij nu met zestien goals de overtuigende lijstaanvoerder. 

Met name het tweede doelpunt kon op applaus vanaf de tribunes rekenen. Haller lijkt door zijn postuur misschien niet de meest lenige speler, maar het tegendeel is waar. Met een soort Go Go Gadget-uitschuifbeen was hij eerder bij de bal dan Twente-doelman Lars Unnerstall.

Aanbevolen
Hattrickheld Haller over aangeleerde kwaliteit: ‘Vroeger werd ik boos’

Er waren na het thuisduel met de Tukkers meerdere nominaties voor de wallpaper. Denk aan een juichende Davy Klaassen, het ijzersterke centrale duo of een wederom uitstekend spelende Steven Berghuis. Toch konden we niet om Haller heen. Als je een hattrick maakt, verdien je een wallpaper, toch?

Klik dus snel op het linkje hieronder, om Hall3r te installeren als nieuwe telefoonachtergrond. Stuur je na het downloaden wel een screenshotje? Afgesproken!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >