Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie omwisselen en meer voor Rangers-uit

Het uitvak van Ibrox wordt op dinsdag 1 november gevuld met 2648 Ajacieden, als Ajax om 21.00 uur (20.00 uur lokale tijd) aftrapt tegen Rangers FC. We hebben informatie over het omwisselen, training kijken en meer.

27 oktober 2022 - 17:26
Omwisselenranaja800
Het podium waar Ajax zijn laatste CL-duel speelt. © Pro Shots

Belangrijk
Als je naar Schotland reist, moet je altijd een geldig paspoort meenemen waarmee je jezelf kan identificeren. Een ID wordt helaas niet geaccepteerd. Hou er verder rekening mee dat het in Schotland een uurtje vroeger is. In deze tekst communiceren we lokale tijden.

Omwisselen
Het omwisselen gebeurt op de wedstrijddag bij de City Halls & Old Fruitmarket. Het adres is: 100 Candleriggs, Glasgow. Zorg dat je tussen 10.00 uur en 15.30 uur (lokale tijd) op locatie bent, want erbuiten is geen mogelijkheid om je wedstrijdkaartje op te pikken. Je krijgt je ticket op vertoon van je omwisselkaart in de Ajax-app, in combinatie met je legitimatie.

Training kijken
Mooi nieuws: we kunnen ouderwetsch training kijken in Glasgow! Op de maandag voor de wedstrijd vindt een korte oefensessie plaats op Ibrox, van 18.00 tot 19.00 uur (lokale tijd). Je kunt deze training bezoeken via Exit 19, Edmiston Drive. Het meebrengen of nuttigen van alcohol is bij deze training niet toegestaan. 

Aanbevolen
Win kaarten voor Ajax - PSV!

Bereikbaarheid stadion
Ibrox is gelegen aan 150 Edmiston Drive, Glasgow. Het uitvak vind je bij de ingangen GW1 t/m 3, BR5 en BF5, aan Broomloan Road. 

Van het centrum naar het stadion is het ongeveer een uur lopen. Kom je met de auto? Hou dan rekening met drukte op de wegen en dus extra reistijd. Er is voldoende parkeergelegenheid op straat en in de beveiligde parkeergarages rondom het stadion.

Ibrox is het makkelijkst te bereiken met het openbaar vervoer. Stap in dit geval uit bij halte Govan (niet Ibrox).

Stadionregels
De meeste stadionregels kennen jullie inmiddels wel, maar het kan nooit kwaad de belangrijkste punten te herhalen. Zo is het verboden om dronken het stadion (proberen) te betreden. Je kunt bij de poort worden geweigerd als je te veel hebt gedronken. Het is daarnaast ook strafbaar om alcohol op straat te drinken. Roken (inclusief e-sigaretten) in het stadion is niet toegestaan. 

Laat je tas achter in het hotel of appartement, want deze mag door de ‘no bag policy’ niet mee naar binnen. Vlaggen(stokken) en bandieries zijn toegestaan volgens de richtlijnen van Ajax. Trommels en megafoons zijn niet toegestaan.

Na afloop worden Ajaxsupporters enige tijd in het uitvak opgehouden, voordat je het stadion kunt verlaten.

Tot in Glasgow!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >